: : Kengkawan Maya Cik Firus : :

Thursday, January 6, 2011

.: PEMENANG GA HAPPY 1st ANNIVERSARY CIK FIRUS BLOG :.

Assalamualaikum sume
apa khabar?? harap2 sihat sume yer
da dinner blom?? cik firus da dinner da wif yadam n housemates cik firus
da kenyang ni maka tibalah masa tuk cik firus umumkan PEMENANG GA HAPPY 1st ANNIVERSARY CIK FIRUS BLOG
mesti korang berdebar-debar kan??
mesti korang tak sabar2 kan nak tau sape pemenang kan??
cabutan pemenang dibuat oleh yadam 100%
yadam dah buat 3 cabutan tuk 3 pemenang
meh kita tengok sape yang dapat cik firus homemade chocolate
jeng jeng jeng
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
PEMENANG KE-3

'NuReeN'
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
PEMENANG KE-2

Miza Yusof
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**


PEMENANG PERTAMA

Kehelan


Tahniah yer kepada sume pemenang
kepada yang tidak menang jangan sedih2 yer
kalo ade rezeki lebih cik firus buat lagi lain kali

kepada pemenang2 GA ni sila bagi details korang secepat mungkin yer
cik firus nak NAMA PENUH, ALAMAT, EMAIL & NO PHONE
sila send details korang kat email cik firus miss_shinkai@yahoo.com

20 comments:

  1. alhamdulillah. Miza menang :) thanks cik firus :)

    TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG :)

    ReplyDelete
  2. congrats to all winners esp miza yusof :)

    ReplyDelete
  3. waaa..k.miza! tahniah to you..
    and to all the winner..ngee~
    ezzat tak bertuah..its ok..

    ReplyDelete
  4. wow. pantasnye..
    tahniah semua.

    ReplyDelete
  5. Ada award you're cool like a snow untuk cik firus.Jemput amik ye=)

    http://miszlullaby.blogspot.com/2011/01/blog-post.html

    ReplyDelete
  6. Al salam alaykum

    alhamdulillah, ada rezeki saya!

    tahniah kpd yg lain jugak!

    details sy dh emelkan td, harap dh diterima :)

    ReplyDelete
  7. wah miza menang..!! congrats miza and congrats to the winners too

    ReplyDelete
  8. salam
    nureen dah emial.. sorry lmbt... klau email x trima bg tau ek.. ;)

    ReplyDelete