: : Kengkawan Maya Cik Firus : :

Tuesday, December 21, 2010

.: LaGi PeRKaRa YaNg MeNgGeMbIRaKaN :.

2 3 ari ni cik firus hepy sangat
semalam pun hepy jugak walaupun penat sampai sakit2 kaki
semalam cik firus kuar ke bandar tuk sedekah kat bank
then pegi cari barang cik firus
mula2 masuk kedai KASUT YOU
mesti korang ingat cik firus cari kasut kan??
tak..cik firus tak cari kasut..cik firus cari benda laen
benda yang cik firus nak tu ade dalam kasut you tapi kurang menarik perhatian cik firus
then masuk pulak kedai ARENA SPORT
mula2 tengok kat level bawah tapi tak menarik langsung
naek pulak level atas
fuyooooo!!!!
banyak gile benda tu
kaki cik firus cepat je melangkah ke arah benda tu
macam2 color..macam2 brand..macam2 bentuk..macam2 harga..
rambang mata tak tau nak pilih yang mane satu
setelah diperiksa..disoal siasat..then cik firus decide tuk ambik satu benda tu
time nak kuar ARENA SPORT tu baru cik firus perasan rupe2nye benda tu ade banyak lagi kat pintu masuk
camne la cik firus boleh tak perasan time masuk..ish ish ish
nak tau ape benda tu???
jeng
jeng
jeng
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ni la dye benda tu..bag body glove
tak mahal pun bag ni..RM36.90 je ;-p
cik firus pilih bag ni sebab suke color dye
suke sangat dengan color biru
cik firus beli bag ni pun sebab nak ganti bag yang da rosak tu
akhirnya dapat gak beli bag ni


ade lagi satu perkara yang buat cik firus hepy iaitu dapat present daripada acik and his gf
mama n yadam pun dapat gak present daripada dorang
kiteorang dapat benda yang same..corak yang same tapi color je laen
guess what??
tadaaa

skali dapat kain pasang daa..whatever it is cik firus tetap suke
thanks yer bagi kiteorang present
pic kat atas tu cik firus punye
mama punye color hijau..yadam punye color pink
cik firus bagi jela color pink tu kat yadam sebab yadam fanatik sangat dengan pink sekarang
cik firus tak kisah color ape pun as long as color tu menarik tapi kalo color biru memang cik firus chop awal2 la..
bagos gak dapat kain pasang ni boleh tambah koleksi baju cik firus
petang tadi cik firus da pegi hantar kain ni kat tukang jahit
tak sabar nak pakai baju baru :-)

2 comments:

  1. comelnye bag cik firus.leyh ML pinjam hehe=)

    ReplyDelete
  2. boleh ape salahnya..
    sharing is caring :)

    ReplyDelete