: : Kengkawan Maya Cik Firus : :

Friday, January 28, 2011

.: BeRcUti :.


hai uollss
malam ni cik firus akan fly balik my hometown iaitu TERENGGANU tercinta :p
cik firus cuti mid sem + CNY
cik firus cuti 29/01/2011 - 06/02/2011
sepanjang cuti ni cik firus tak dapat nak update blog & fb sebab kat rumah takde tenet
buta IT jap cik firus sepanjang cuti nanti
sempena balik cuti ni lecturer cik firus dengan baik hatinya bagi "hadiah" kat student dorang iaitu HOMEWORK!!!
 setiap subjek lecturer bagi homework
**SANGAT bagi homework**
dengan "berbesar hatinya" cik firus terima jela "hadiah" yang lecturer bagi
dalam bagasi yang tak brape nak besar tu penuh dengan buku je



cik firus nak ucapkan selamat bercuti kepada my housemates iaitu cik deeyaa, cik lin, cik ana, cik ecah, cik arly n cik yaa
jangan lupa siapkan homework yer sayang2ku :)

2 comments:

  1. cuti dah habis.cpat balik cik firus!=)

    ReplyDelete
  2. cik firus da balik da..sampai subuh tadi..hehhe

    ReplyDelete