: : Kengkawan Maya Cik Firus : :

Sunday, February 27, 2011

.: LeGa :.

Alhamdulillah
lega sangat2 sebab sume test da selesai
3 hari berturut-turut cik firus ade test
jumaat paper marketing
sabtu paper accounting
tadi paper costing n tax
tak cukup tido dalam masa 3 hari ni
alhamdulillah cik firus boleh jawab sume soklan tu walaupun ade jugak soklan mengelirukan
kalo dulu ade soklan yang mengelirukan or pelik2 cik firus tak jawab pun..tinggal kosong camtu je
tapi sekarang da tak buat camtu da..cik firus jawab je walaupun tak sure dengan jawapan tu
mane la tau kot2 jawapan tu betul kan

jumaat malam tu sempat lagi cik firus kuar pegi downtown
hebat kan cik firus esoknya ade test still kuar malam tu
cik firus kuar pun dengan angah n uncle
kitaorang kuar ber3 je
cik firus sorang je perempuan
terasa cam hebat pulak sebab ade 2 bodyguard..sorang keding sorang lagi tak berapa nak keding
hehehe jahatnya cik firus kutuk dorang =)
ni la dye 2 orang bodyguard cik firus tu

~my angah~
pic ni time raya tahun lepas
puas godek dalam lappy cari pic angah yang paling ensem
last2 rasa pic ni je yang ok =)

~my uncle~
pic ni curik kat FB my uncle..sory yer uncle ku =)
pic ni time my uncle pegi shanghai
engineer yang berjaya la katakan *konon2*

dis two bodyguard ade 1 persamaan iaitu suka mainan
ala mainan macam kereta control, transformer n macam2 lagi la
dorang ni memang obses sangat dengan mainan
kalah budak2 walaupun umur dorang ni tak macam budak2
malam pegi downtown tu boleh dikatakan dorang berhenti kat setiap gerai jual mainan
tapi malam tu dorang tak beli lagi..maybe tunggu gaji masuk baru beli
tahan jela nafsu malam tu

haish kutuk dorang lagi..hehehe
kutuk2 pun cik firus still perlukan dorang..still sayang dorang
ape2 pun cik firus sangat2 lega sebab common test dari UiTM da selesai buat masa ni
hopefully dapat markah yang ok =)

7 comments:

  1. insyaallah....
    kita dah wat yang terbaik... hehe

    ReplyDelete
  2. insyaallah....
    dah wat yang terbaik.. tawakal =)

    ReplyDelete
  3. ermm hopefully dpt yg terbaik la yer cik ecah

    ReplyDelete
  4. amin..begayenye uncle nk pi shanghai..hihi..

    ReplyDelete
  5. hahaha..uncle tu mmg camtu ML..poyo jerk

    ReplyDelete