: : Kengkawan Maya Cik Firus : :

Tuesday, May 31, 2011

.: Broga Hill :.

assalamualaikum

korang tau tak Broga Hill??
alaa yang glamour tu..tempat yang Angkasawan Negara kite pegi photoshoot kawen dye tu
jap eh cik firus tepek gambar Broga Hill dulu kasi semangat sikit


sape nak pegi Broga Hill??
Sape2 yang belum pegi jom join cik firus and the geng next weekend12/6/2011
pegi ramai2 best sikit
sape yang ade camera DSLR tu jom la pegi skali
insan yang bertanggung jawab urus pasal ni kawan cik firus iaitu Nazrul Ahmad
for more information boleh refer kat SINI and SINI
boleh gak refer cik firus kat BLOG or FB cik firus 

>>TAK SABAR NAK PEGI BROGA HILL<<

6 comments:

  1. macam nak join jgk..dh lame plan nak gi..tp kalo dpt join ramai2 lagi best kan..

    ReplyDelete
  2. hati2 k panjat broga hill tu nanti:)

    ReplyDelete
  3. cik firus tak jadi pegi sebab balik kg..

    ReplyDelete