: : Kengkawan Maya Cik Firus : :

Tuesday, May 3, 2011

.: Dah Cuti :.


Assalamualaikum

sekarang cik firus dah start cuti
sepanjang cuti ni nak buat ape yer??
ekceli cik firus ada banyak activity untuk abeskan cuti ni tapi tak tau la yang mana satu terlaksana
activity pertama dah terlaksana semalam iaitu baca novel
activity baca novel tak abes lagi tau
baru 1 novel yang dah abes baca
yang belum baca ada 7 buah novel lagi..huhuhu
cik firus bajet 1 novel 1 hari
novel2 ni sume cik firus borong kat book fair kt PWTC
time pegi book fair dengan cik deeyaa n cik miza aritu cik firus tak beli ape2 buku sebab duit takde..so sad :(
tapi impian cik firus tuk beli novel tak pudar
a day b4 cik firus nak balik kampung tuk cuti ni duit da masuk
so ape lagi cik firus serbu book fair tu time last day book fair b4 balik
kebetulan pulak Hentian Bas Putra tu depan PWTC je so senang cik firus tuk pegi sana..satu jalan je..hehe

rasa macam nak main masak-masak pulak tapi ada beberapa bahan tak cukup
agak-agaknya bila akan terlaksana activity main masak-masak ni yer???
insyaAllah 8/5/2011 nanti cik firus akan main masak-masak tuk celebrate mother's day + besday papa 1/5/2011 yang lepas


ok la setakat ni dulu tuk entry yang entah apa2 ni
nanti cik firus update entry yang lain pulak :)

2 comments:

  1. tu la padahnya kalo da lame x soping novel..huhu

    ReplyDelete