: : Kengkawan Maya Cik Firus : :

Saturday, November 19, 2011

.: I'm Back :.

Assalamualaikum


ape kabar agaknye blog cik firus ni??
harap2 sihatlah yer wahai blog ku
dekat 2 bulan lebih jugak cik firus tak update blog ni
maklum la takde masa nak menaip
malam ni baru datang semangat nak menaip
cik firus nak story sikit ni biarla orang lain dah tau pun
cik firus nak story pasal tiket LRT sekarang
sekarang ni kalo nak naik LRT tak guna tiket dah tapi guna token
ingat funfair je ke ade token LRT pun ade tau
ni ha gambar token LRT tu


time nak beli tadi terkial2 jugak tapi nasib baik ade sorang kakak ni tolong ajar
lepas tu cik firus terus excited nak try sendiri
cik firus memang excited sikit kalo bab2 guna vending machine ni :)
lepas ni nak naik LRT tiap2 hari la..hehehe
ok tu jela story hari ni
esok kita sambung story yang lain pulak yer

3 comments:

  1. haa... lepas ni leh la ajar cmne nk gue... aku mmg x reti -.-

    ReplyDelete
  2. ok nt sy ajar..bile nk dtg sini????

    ReplyDelete