: : Kengkawan Maya Cik Firus : :

Saturday, November 26, 2011

.: Jawatan Baru :.

Assalamualaikum

selamat hari sabtu sume
korang tak kuar jalan2 ke ari ni??
cik firus tak pegi mana2 pun sebab tengahari tadi tunggu uncle cik firus hantar barang adik cik firus
tapi tak tau la kot2 lepas ni kaki cik firus rasa nak jalan2..hehe
pejam celik pejam celik da seminggu class cik firus start
bermulanya sem baru ni cik firus pun dapat jugak jawatan baru yang tak penah disandang b4 dis
ari selasa lepas cik firus dilantik menjadi bendahari kelas tuk subjek audit
jawatan bendahari ni disandang 2 orang..sorang lagi housemate cik firus iaitu cik deeyaa
memang cik firus tak sangka kena pegang jawatan bendahari
jawatan ni lecturer sendiri yang lantik so no objection
kalo nak tunggu sape yang volunteer memang takde la jawabnya
semalam pulak dalam class accounting cik firus dilantik menjadi ketua kelas
yang ni lagi2 la tak sangka
seumur hidup cik firus tak penah jadi ketua kelas
lecturer tanya semalam sape nak jadi ketua kelas tapi takde orang yang jawab
tetiba sorang kawan cik firus ni sebut nama cik firus
cik firus terus tunjuk penumbuk kat kawan cik firus tu tapi dye boleh tersengih je
then lecturer pun setuju la lantik cik firus jadi ketua kelas
berat tau tanggungjawab jadi ketua kelas ni
cik firus takut tak dapat jalankan tanggungjawab dengan baik je
tapi yang bestnya jadi ketua kelas ni cik firus akan dapat nota free daripada lecturer
semalam cik firus dapat free pastyear questions daripada lecturer
orang lain kalo nak kena photostat daripada cik firus
jimat la duit cik firus tuk nota seterusnya lepas ni..hehehe
so lepas ni kalo lecturer korang offer ape2 jawatan korang sambar je terus ok
mane tau boleh jadi macam cik firus :)

4 comments:

  1. hahaha...mase skoloh dulu sy ade gop jd ketua kelas n bendahari mmg muke sy lah....sy kan org kate cam singa...hahaha... kat university sy baru jd assistant ketua kelas jew...:p

    TAHNIAH lah sy ucapkan pd awok sbb tue2 dh baru dpt pegang jawatan...jgn giler kuasa doh lah...hahaha :p

    ReplyDelete
  2. time qaseh..insyaallah sy x gile kuasa

    ReplyDelete
  3. hahahahahaha
    KO KUTUK AKU E SITI NOR !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. mane ade kutuk yana..bercerita je

    ReplyDelete