: : Kengkawan Maya Cik Firus : :

Tuesday, July 3, 2012

.: Impian Dah Tercapai :.

Assalamualaikum..

morning uolls
da bape lame yer cik firus tak update blog??
jap eh cik firus check jap
owhh da 2 bulan la tak update
cian kat blog ni..da bersawang agaknya
kakak cleaner boleh tak datang bersihkan blog cik firus ni..hehe

sepanjang 2 bulan ni cik firus agak bz la
nak blogwalking pun tak sempat
dan sepanjang 2 bulan ni jugak banyak benda yang berlaku
impian cik firus pun banyak yang da tercapai walaupun banyak lagi impian yang belom tercapai
banyak betol impian cik firus yer
korang pun mesti impian jugak kan??

impian #1
cik firus da berjaya tamatkan pengajian peringkat diploma
biarla diploma je asalkan tamat
dan cik firus da pun buat clearance kat kolej
juz tunggu nak konvo bulan 11 nanti



impian #2
cik firus dapat tengok & sentuh sendiri duit yang sangat banyak
cik firus tengok secara live tau lambakan duit yang banyak dalam briefcase
tak caye??
jap eh cik firus tepek gambar





lambakan duit ni time royalty 12/5/2012
insyaallah bulan 11 nanti akan ade lagi royalty
sape2 yang nak jugak duit dalam briefcase tu jangan segan tanya cik firus yer

impian #3
cik firus da dapat makan kek rainbow, kek red velvet & pavlova
b4 dis tak tau nak beli kat mane
sekarang da tau & bile2 mase je cik firus boleh makan
cik firus kan hantu kek so rase sangat hepy bile dapat makan kek2 tu

kek rainbow

cupcake red velvet

pavlova

impian #4
cik firus da dapat makan tutti frutti
da balik ganu baru dapat makan
padahal da duduk kat kl da 4 tahun da tapi tak jugak pegi tutti frutti
takpe la pegi kat ganu je sebab baru bukak..kl punye da lame bukak..hehe


impian #5
cik firus dapat kakak ipar buat pertama kali nya
mesti korang cakap eleh dapat kakak ipar nak kecoh..orang lain da berderet kakak ipar
takpe la korang nak cakap ape pun
yang berderet tu kakak ipar orang bukan kakak ipar cik firus
kakak ipar cik firus baru sorang
so hepy la tak penah2 dapat kakak ipar and now da dapat :)


impian #6
cik firus nak flat shoe
impian yang ni baru tercapai separuh
kenapa separuh??
sebab cik firus baru je wat payment flat shoe
cik firus beli online so dalam 2 3 ari lagi baru sampai
bila da sampai baru la tercapai impian ni :)

ni la kasut yang cik firus beli
cantik tak??
opkos la cantik kan :)


ekceli cik firus nak beli flat shoe yang ni tapi ade beberapa sebab yang tak dapat dielakkan so cik firus beli flat shoe yang kat atas tu
insyaallah kalo ade rezeki lepas ni cik firus akan beli jugak flat shoe ni


banyak lagi sebenarnya impian cik firus tapi cukup la setakat ni dulu yer
cik firus bersyukur sangat sebab impian cik firus da tercapai
doakan cik firus yer semoga impian cik firus yang belom tercapai dapat dimakbulkan yer :)






2 comments:

  1. alhamdulillah... nmpk x betapa saya baru dapat blogwalking.. -.- miss u!

    ReplyDelete